ProSucces

Ministerul Educatiei
Liceul Teoretic Pro Succes

Admiterea elevilor în clasa a X-a, sesiunea 2021


Liceul Teoretic ,,Pro Succes”

organizează admiterea în clasa a X-a, sesiunea 2021

 

Etapa I: (12-30 iulie, 2021)

 12-23 iulie - depunerea actelor pentru înscrierea la concurs;

 26-27 iulieconcursul dosarelor (calcularea mediilor de concurs și stabilirea listei finale a elevilor admiși în baza mediei de concurs);

28 iulie - anuntarea rezultatelor concursului de admitere;

 

Etapa II: (09-17 august, 2021)

9-11 august - depunerea actelor pentru înscrierea la concurs;

12 august - concursul dosarelor(calcularea mediilor de concurs și stabilirea listei finale a elevilor admiși în baza mediei de concurs);

13 august - anunțarea rezultatelor concursului de admitere;

Numărul  de locuri disponibile: 25 locuri profilul umanist;

                                                      25 locuri profilul real;

Limba de instruire: LIMBA ROMÂNĂ.

 

Acte necesare:

  1. Cerere de înscriere;
  2. Certificatul de absolvire a ginaziului (în original);
  3. Buletin de identitate sau certificatul de naștere;
  4. Adeverința medicală;
  5. 4 fotografii 3×4

                                           

 Vă așteptăm cu drag!!!Categoria: Anunțuri Data: 2021-07-12

Districte școlare, 2021-2022


Districte școlare pentru anul de studii 2021-2022    

                 Liceul Teoretic „Pro Succes”Categoria: Anunțuri Data: 2021-04-01

Înscrierea copiilor în clasa I-a în anul de studii 2021-2022


❗Din 1 aprilie, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I-a.

????Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a aprobat ordinul nr. 299/2021 „Cu privire la înscrierea copiilor în clasa I în anul de studii 2021-2022”.

➡Astfel, din 1 aprilie, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I-a, care se va desfășura în două etape.

????Prima etapă se va realiza în perioada 01 aprilie – 11 iunie, când va avea loc depunerea, completarea și validarea cererilor și a actelor de înscriere a copiilor în clasa I, care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului școlar în instituția de învățământ din districtul școlar. Documentele (cererea de înscriere a copilului, conform modelului din Anexa 2 a ordinului; buletinul de identitate al părintelui/ reprezentantului legal; certificatul de naștere al copilului) pot fi expediate în format electronic la adresa de e-mail a instituției de învățământ sau prezentate pe suport hârtie.

Rezultatele înscrierii copiilor în clasa I după prima etapă vor fi afișate la 11 iunie. De asemenea, va fi prezentat pe site-ul instituțiilor de învățământ și al organului local de specialitate în domeniul învățământului numărul de locuri rămase libere după depunerea actelor în prima etapă.

Etapa a doua se va organiza în perioada 14 iunie – 30 august în cadrul căreia va avea loc depunerea, completarea și validarea actelor de înscriere a copiilor din districtul școlar, și n-au reușit să fie înscriși în prima etapă și a copiilor din alte districte școlare pe locurile rămase libere.

Instituţiile de învățământ cu clase cu profil vor organiza probele de aptitudini, prin coordonare cu organul locale de specialitate în domeniul învățământului.

Lista finală a copiilor înscriși în clasa I validată prin ordinul directorului instituției va fi afișată public la 30 august.

https://bit.ly/3cx33MM

 Categoria: Anunțuri Data: 2021-03-29

Platforma https://escoala.chisinau.md/ pentru înscriere în clasa I-a.


Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău informează că începând cu 1 aprilie 2021 părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I-a pe platforma on-line https://escoala.chisinau.md/

Menționăm că înregistrarea copiilor în clasa I se va face conform Ordinul DGETS nr. 240 din 26.03.2021 Cu privire la înscrierea copiilor în clasa I în anul de studii 2021-2022. https://cutt.ly/Px2phf6

Astfel, din 1 aprilie 2021, ora 08:00, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I-i, care se va desfășura în două etape.

Prima etapă se va realiza în perioada 01 aprilie – 11 iunie, când va avea loc depunerea și completarea cererilor și a actelor de înscriere a copiilor în clasa I, care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului școlar în instituția de învățământ din districtul școlar. Documentele (cererea de înscriere a copilului, conform modelului din Anexa 3 a ordinului; buletinul de identitate al părintelui/ reprezentantului legal; certificatul de naștere al copilului) se depun pe platforma on-line https://escoala.chisinau.md/

Rezultatele înscrierii copiilor în clasa I-i după prima etapă vor fi afișate la avizierul instituției. De asemenea, va fi prezentat pe site-ul instituțiilor de învățământ numărul de locuri rămase libere după înscrierea copiilor cu vârsta de 7 ani împliniți la începutul anului de studii, din districtul școlar în prima etapă.

Etapa a doua se va organiza în perioada 14 iunie – 30 august în cadrul căreia va avea loc depunerea și completarea actelor de înscriere a copiilor din districtul școlar, care n-au reușit să fie înscriși în prima etapă și a copiilor din alte districte școlare pe locurile rămase libere. Instituțiile de învățământ cu clase cu profil vor organiza probele de aptitudini, prin coordonare cu DGETS. Lista finală a copiilor înscriși în clasa I validată prin ordinul directorului instituției va fi afișată public la 30 august.

Procedura de înscriere on-line pe platforma https://escoala.chisinau.md/ are drept scop:

Asigurarea accesului la educaţie a fiecărui copil;

Transparentizarea procesului de înscriere a copiilor în clasa I;

Minimizarea riscurilor de corupţie în instituţiile de învăţământ primar şi secundar, ciclul I şi II din municipiul Chișinău;

Optimizarea procesului de stocare şi prelucrare a rezultatelor înscrierii copiilor în clasa I;

Gestionarea eficientă a timpului angajaţilor din sistemul educaţional municipal;

Monitorizarea activităţii instituţiilor de învăţământ din teritoriul administrat pe domeniul vizat.

Rugăm părinții, în caz de neclarități, să contacteze directorii instituțiilor de învățământ sau DGETS la numărul de telefon 022-20-16-09, Doina Obada.

Reamintim că înregistrarea copiilor la școală este gratuită!!!Categoria: Anunțuri Data: 2021-03-28

Buget, 2021 pagina 1


.Categoria: Buget, 2021 Data: 2021-02-04

Buget, 2021, pagina 2


.Categoria: Buget, 2021 Data: 2021-02-04

Donații, 2020


În scopul asigurării respectării drepturilor egale la educație de calitate pentru fiecare copil și adolescent, Liceul Teoretic ”Pro Succes” a fost asigurat cu 5 laptopuri oferite ca donație de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, diverse companii, misiuni diplomatice, fracțiuni politice, persoane fizice etc. iar în cadrul  programului complex de cursuri de formare continuă, „Tekwill în fiecare școală”, unde au participat cadre didactice din L.T ”Pro Succes”, având drept scop dezvoltarea abilităților copiilor prin aplicarea de conținuturi digitale interactive actuale profesiilor în epoca digitală, Tekwill a donat instituției 3 laptopuri.

Aceste laptopuri vor contribui eficient la educația de calitate în cadrul învățământului la distanță.Categoria: Donații Data: 2021-02-02


Liceul Teoretic "Pro Succes" © 2014 | Autentificare

html templates
websitetemplates.net