ProSucces

Ministerul Educatiei
Liceul Teoretic Pro Succes

Excursii...Excursii...


 


Explorare, contemplare, savurare, relaxare, bucurie, fericire, voie bună... sunt doar câteva sentimente și emoții pe care cei de la ”Pro Succes” le-au retrăit deopotrivă cu elevii, părinții și profesorii în cadrul călătoriilor cu tematica ”Cunoașteti baștina”. Cu toții am putut dezvălui frumusețea ținuturilor țării noastre în cadrul drumețiilor captivante și interesante. 
O lume întreaga ne așteaptă pentru noi călătorii!!!



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-10-22

Chișinăul meu azi este floare mândră din poveste


Felicitări elevelor Iordache Lavinia, Alexei Valeria și Buza Svetlana pentru obținerea Locului I în cadrul Concursului Municipal de aranjament floral cu genericul ”Chișinăul meu azi este floare mândră din poveste”, realizat în data de 14 octombrie în scuarul din fața Catedralei Mitropolitane și ghidat de către dna Pavlicenco Maria, profesoara de Educație Tehnologică. BRAVO,Pro Succes!!!



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-10-17

Olimpic ECO FEST 2018


În scopul promovării modului sănătos de viață Liceul Teoretic "Pro Succes" a participat în cel mai activ mod la activitățile sportive, care au dat START în Municipiul Chișinău! 
Astfel, în data de 29 și 30 septembrie elevii din clasele III A, III B, IV A, V B, V C, VI A și VI B, VIII, IX A și IX B au luat parte la un șir de competiții și activități sportive în cadrul festivalului ”OLIMPIC ECO FEST 2018” și a Masratonului Internațional Chișinău, 2018.



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-10-01

Prima zi de Școală!


În prima zi de școală suntem copleșiți de emoții, de vise, de speranțe. Ne așteaptă o lume nouă, să o descoperim și să devenim o parte din ea. 
Școala ne dă posibilitatea să creștem alături de prietenii noștri, să trăim emoții puternice și sentimente intense, să ne împlinim chemarea. 
Drumurile noastre pornesc la acest început din liceul Pro Succes și le vom deschide prin Învățătură, Perseverență, Disciplină și Realizări.
Un AN BUN și plin de ROD!!!



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-09-05

”Centenarul Marii Uniri” din Oradea


 

Astăzi, 29 august invitații Dlui Secretar de Stat Igor Șarov au fost elevii de laLiceul Teoretic ”Pro Succes” și Instituția de Învățământ Privat ”LiceulColumna” alături de Dl Director general adjunct Nicolae Brînzea (Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni). 
Elevii noștri au avut fericita ocazie să participe la Școala de Vară cu genericul ”Centenarul Marii Uniri” din Oradea, România, însoțiți fiind de Dna Cristea Nadia. Această experiență a fost retrăită pentru prima dată, și a reflectat senzația surprizelor și așteptărilor, a realizărilor și prieteniilor. Participanții și-au descoperit propriile limite, dar mai des posibilități, au adresat întrebări și au primit răspunsuri, și...au plecat și cu convingerea, că va urma...



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-08-29

Ultimul Sunet


 

 

Se macină timpul... Mai trece o Primăvară... 
Tot mai obosită este portiţa şcolii şi mai triste sunt băncile din clasă. Manualele îşi răsfoiesc ultimile file şi doar clopoţelul este în așteptarea punctului culminant, care va suna pentru ultima dată în acest an...
Stimati părinți, dragi prieteni, va așteptăm cu mult drag la Careul Solemn, dedicat Ultimului Sunet al anului de studii 2017 - 2018 joi, 31 mai, ora 8.15.



Categoria: Anunțuri Data: 2018-05-29

Gala Laureaților, 2018


 

GALA Laureaților reprezintă Cununa tuturor performanțelor, rezultatelor remarcabile la diverse Concursuri, Olimpiade și provocări...
Ca să capeți Maximul, trebuie să vrei Imposibilul. Victoria e dincolo de Imposibil. Credem că elevul e MARE numai dacă tinde cu toate forțele sale spre perfecțiune, dacă nu se consumă cu nimicuri, dacă pasiunea lui absoarbe năvalnic întreaga-i energie și o concentrează într-o singură direcție - totdeauna aceeași cu direcția aspirațiilor sale creatoare.
 

Felicitări, dragi colegi!!!



Categoria: Activități extra școlare Data: 2018-05-25


Liceul Teoretic "Pro Succes" © 2014 | Autentificare

html templates
websitetemplates.net