ProSucces

Ministerul Educatiei
Liceul Teoretic Pro Succes

Aho, Aho, copii și frați, Stați un pic și ascultați…


Aho, Aho, copii și frați,

Stați un pic și ascultați…

Dragi Elevi, Părinți și Colegi, aerul e dalb de sunete de clopoței ce vestesc cu putere venirea Noului An-2021. Astăzi fiecare din noi va face o retrospectivă a anului 2020... Nu a fost un an ușor, în culorile curcubeului ... dar a fost un an care face deja Istorie. Pentru fiecare dintre noi a fost ceva deosebit cu toate dificultățile lui, să nu uităm și lecțiile, care trebuie să le învățăm de la 2020. Acest an ne-a învățat să apreciem esențele:

• Să știm căt de importantă este Sănătatea noastră și a celor dragi și apropiați nouă.

• Ce mult contează să poți avea alături pe cei pe care îi iubești, să poți comunica cu ei, să fii alătri cănd au nevoie, adică să apreciem mult mai mult Dragostea.

• Libertatea mișcării- nu doar a găndului, ci și a noastră, cea a faptelor, ne-a fost deseori îngrădită anul acesta... Vom pune preț pe Libertate, vom cunoaște-o și vom ști s-o păstrăm, odată ce am reușit s-o dobândim...

• Totodată sper, că am învățat să trăm și să apreciem clipa –aici și acum- Carpe diem.

1.Am înțeles, că noi, toate trei verigi ale Educației, dacă suntem împreună putem face lucruri mari, dacă dăm dovadă de răbdare, înțelegere, hărnicie, atitudine și implicare maximă –am învățat impreună să ”îmblănzim” calculatorul și să invățăm peste noapte –a realiza procesul educațional online, să răspundem provocărilor- fapt, pe care nici nu ni l-am imaginat, posibil.

2. Cu ajutorul multor Părinți deosebiți, Elevi harnici, Profesori implicați am demarat anul de studii 2020-2021, lucru ce ni s-a părut imposibil pentru Bobocii claselor I-ii, și dificil pentru ceilalți. Dar noi am reușit, în ciuda tuturor vicisitudinelor, și astăzi vreau să Vă mulțumesc Tuturor și fiecărui în parte pentru umărul pus la edificarea Casei noastre Pro Succes.

În anul ce vine, va trebui să ne reinventăm, să ne luăm lecțiile învățate în serios, gândurile bune și cumpătate cu noi... Iar în această noapte să trecem în Noul An cu noi vise, noi dorinţe, noi speranțe și mult optimism, Casa, casă să vă fie, Masa, masă să rămâie iar în jurul Tuturor să fie Oameni dragi și frumoși, obligatoriu sănătoși!!! LA MULTI ANI cu bucurie și realizări pe potriva așteptărilor, Succese și mult noroc Dragi Colegi, Părinți și Elevi!

Ahoo, ahoo, opriți aici... V-am urat cu acelaș sentiment dintotdeauna, Nadia Cristea, 31 decembrie 2020.



Categoria: Activități extra școlare Data: 2020-12-31


Liceul Teoretic "Pro Succes" © 2014 | Autentificare

html templates
websitetemplates.net